top of page
Keresés

Megkaptuk az ISO 9001:2015 tanúsítványt!

Frissítve: 2021. máj. 4.

Büszkén jelentjük be, hogy megkaptuk az ISO 9001:2015 tanúsítványt!

Cégünknél valljuk, hogy eredményes működés hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink színvonalát a megrendelőink mindenkori igényeihez alakítjuk. Ezért is köteleztük el magunkat az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésére.


Célunk és küldetésünk, hogy tervezési tevékenységünket úgy végezzük, hogy az megfeleljen a megrendelői igényeknek, a társadalmi és hatósági elvárásoknak. A vevői elégedettség biztosítása mellett pedig, különös figyelmet fordítunk a környezetbarát technológiai megoldások alkalmazására, a „zöld” gondolkodásra.


Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, az ISO 9001:2015 tanúsítvány pedig egy újabb fontos lépés ahhoz, hogy a jövőben is biztosíthassuk partnereink és alkalmazottaink teljes körű elégedettségét.


Az ANG csapata


***

We are proud to announce that we have received the ISO 9001: 2015 certification!

We believe that successful operation can only be ensured if the quality of our services meet the clients’ needs. Our decision to work towards ISO 9001 accreditation demonstrates our commitment to provide a high-quality and consistent service to our clients.


In addition to ensuring customer satisfaction, we pay special attention to environmentally friendly technological solutions and "green" thinking.


We are proud of our achievements so far, and ISO 9001: 2015 certification is another important step to ensure the complete satisfaction of our partners and employees in the future.


ANG team


97 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page